Hunderfarenhet

När man lämnar sin hund på ett hunddagis eller hundpensionat ska man känna sig trygg och lugn och veta att hunden kommer ha det bra och må gott medan man är borta! Man ska kunna slappna av och inte behöva oroa sig för hunden då.

💖🐕💖🐕💖🐕💖🐕💖🐕💖🐕💖🐕💖🐕

Det är viktigt med kunskap och erfarenhet inom hund för den som tar hand om andras djur en tid.

Jag gick min utbildning till hunddagisföreståndare för fem år sen ! Och då hade jag varit dagmatte en tid innan med . Har arbetat på ett eller annat sätt med hundar sen dess. Förutom att jag är uppväxt med hund och alltid haft egna hundar:)

Hunddagisföreståndare

Sen får man inte glömma att fortsätta lära sig !! När det gäller hundar tror jag aldrig att man blir fullärd!! Det kommer så mycket ny forskning och kunskaper hela tiden! Ett sätt som jag försöker hålla mig uppdaterad på är att lyssna på poddar inom hund! Finns jättemånga bra som tar upp allt mellan himmel och jord i hundvärlden !

Två poddar jag lyssnar mycket på är hundcoachen och hundpodden

https://poddtoppen.se/podcast/875792115/hundpodden-var-basta-van

https://poddtoppen.se/podcast/1227774347/hundcoachen-fredrik-steen

💖🐕💖🐕💖🐕💖🐕💖🐕💖🐕💖🐕💖🐕💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s