Om mig

Jag som driver Frufiasfarm heter Sofia Nunstedt och bor här på gården tillsammans med min sambo Mikael , barnen Viktor, Marcel och Ebba som bor här växelvis. Våra stora intressen är våra djur på gården , utflykter i skog och mark, odling mm.

Jag har växt upp med hundar sen jag var liten . Några år efter jag flyttat hemifrån skaffade jag mina första egan hundar. När dom inte fanns mer började jag jobba som dagmatte några år. Under tiden( 2012) läste jag till hunddagisföreståndare. Ett krav för att få öppna hundpensionat. När jag gått den färdigt fick jag arbete på ett stort hunddagis ( 2013-2015) där jag var ett par år. Hundarna Julie och Hugo blev också del av familjen innan dess. Efter en flytt till Ulvstorp utanför Grästorp började jag dock om igen som dagmatte en tid till goaste Albus! Det utvecklades efter hand till hund o kattpensionat, men även kattillsyn och hundrastning har förekommit.

Nu har jag också gått ut gymnasieutbildningen ”Hundföretagare ” på naturbruksskolan i Skara som var en 1-årig utbildning inom ämnet hund och smådjur. Där kurser som Hundkunskap, hundträning och sjukvård mm ingick.

Jag har även gått utbildningar inom
*hundinstruktör
* hundtrim
*och en endagskurs inom akutsjukvård för hund

Det viktiga för mig är respekt för djuret. Att se individen och dess behov. Samspelet och en bra trygg relation för både hund och hundägare är viktigt!

För övrigt har jag som hobby att baka hundgodis! Kanske har man turen att få vara med som smakpanel på några nybakta tonfiskkex eller annat 😉

Hjärtligt välkomna till oss!!

med vänlig hälsning

Sofia Nunstedt