Om mig

Jag som driver Frufiasfarm heter Sofia Nunstedt och bor här på gården tillsammans med min sambo Mikael , barnen Viktor, Marcel och Ebba som bor här växelvis. Våra stora intressen är våra djur på gården , utflykter i skog och mark, odling mm.

Jag har växt upp med hundar sen jag var liten . Några år efter jag flyttat hemifrån skaffade jag mina första egna katter. Blev störtkär i min katt ”klinton” som jag skaffade först , när han var kattunge, han levde i 17 år 🥰 Sedan kom två hundar. Några år efter att hundarna inte fanns mer skaffade jag en ny hund , en norsk buhund . Underbar dam som nu fyller 10 år i år! Under tiden( 2012) läste jag till hunddagisföreståndare. Ett krav för att få öppna hundpensionat. När jag gått den färdigt fick jag arbete på ett stort hunddagis ( 2013-2015) där jag var ett par år. Under tiden kom katten Sven . Och innan honom hade vi en katt som hette Lollo . En sköldpaddsfärgad tjej som var väldigt speciell. Tyvärr blev hon inte så gammal 😔 Vi fick också en hund till som heter Hugo . En dvärgpincherchihuahua. Nu nio år !

Efter en flytt till Ulvstorp utanför Grästorp började jag dock om igen som dagmatte en tid till goaste Albus! Det utvecklades efter hand till hund o kattpensionat, men även kattillsyn och hundrastning har förekommit. Vårt charmtroll, Sture – norsk skogskatt, flyttade hem till oss då också. Underbar liten själ! 😺

Nu har jag också gått ut gymnasieutbildningen ”Hundföretagare ” på naturbruksskolan i Skara som var en 1-årig utbildning inom ämnet hund och smådjur. Där kurser som Hundkunskap, hundträning och djursjukvård mm ingick.

Jag har även gått utbildningar inom
*hundinstruktör
* hundtrim
*och en endagskurs inom akutsjukvård för hund

Det viktiga för mig är respekt för djuret. Att se individen och dess behov. Samspelet och en bra trygg relation för både hund och hundägare är viktigt!

Hjärtligt välkomna till oss!!

med vänlig hälsning

Sofia Nunstedt