Hund , katt och smådjurspensionatVi är ett litet personligt kattpensionat som finns ute på landet mellan Vara och Grästorp. I Ulvstorp närmare bestämt! Vi öppnade 2019 och har haft många mysiga och härliga katter boende hos oss! Såååå roligt jobb!

Våran tanke är att ge katterna en så lugn och stressfri vistelse hos oss som möjligt ! Därför har vi väldigt få rum att boka så att vi inte ska ha så många djur här samtidigt utan kan ge varje individ gott om tid och sällskap så dom ska trivas så bra som möjligt!!
Vi vill ha det lugnt och skönt både för katterna och för oss och kan också ge dom vad just dom behöver i både aktivering, omsorg och vila.
Djurrummen är inredda så att vi kan vara i rummet tillsammans med katten och mysa, gosa, och även sova där om det skulle behövas.

Nu har vi också skaffat en utomhusgård ( som ska inredas lite till) till katterna så dom kan gå ut när dom vill och få frisk luft och titta på fåglarna och på våra höns såklart! Dom bor vägg i vägg och kan vara både spännande och lite läskiga.. 😅🐓


I rummet finns även myslampor, nattlampa, tv och annat som gör rummet ombonat och hemlikt. Ibland sätter vi påb”katt-tv” som finns på Youtube! 👍

Missen och jag tog en kopp morgonkaffe ihop och såg på morgontv!

Vi arbetar utifrån kärlek, respekt och tillit tillsammans med och för djuren
På gården bor förutom oss , två hundar , två katter sex kaniner och fem höns.

Våran Sture 💖
Våran Sven 💖
Våra egna vovvar Julie och Hugo 💖💖


innehar F-skattesedel, tillstånd från länsstyrelsen  och ansvarsförsäkring .

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL OSS !