Hund , katt och smådjurspensionatVi är ett litet djurpensionat och hunddagis som finns ute på landet mellan Vara och Grästorp. I Ulvstorp närmare bestämt! Vi öppnade 2019 och har haft många mysiga och härliga hundar och katter boende hos oss! Såååå roligt jobb!

Våran tanke är att ge hundar och katter en så lugn och stressfri vistelse hos oss som möjligt ! Därför har vi väldigt få rum att boka så att vi inte ska ha så många djur här samtidigt utan kan ge varje individ gott om tid och sällskap så dom ska trivas så bra som möjligt!!
Vi vill ha det lugnt och skönt både för hundarna och för oss och kan också ge dom vad just dom behöver i både aktivering, omsorg och vila.
Djurrummen är inredda så att vi kan vara i rummet tillsammans med hunden eller katten och mysa, gosa, och även sova där om det skulle behövas.

Från och med 1 maj kommer vi fokusera mer igen på vårat hunddagis då det varit stängt ett tag! Men nu är hundar upp till ca 15 kg och max ca 50 cm välkomna att vara på vårat hundagis :>

Nu har vi också skaffat en utomhusgård ( som ska inredas lite till) till katterna så dom kan gå ut när dom vill och få frisk luft och titta på fåglarna mm

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL OSS !


I rummet finns även myslampor, nattlampa, radio och annat som gör rummet ombonat och hemlikt.Vi har även en hundrastgård för lek och bus och springa fritt en stund, sen finns ju skogen nära för sköna promenader både på vägen och över stock och sten.

Vi arbetar utifrån kärlek, respekt och tillit tillsammans med och för djuren
På gården bor förutom oss , två hundar och två katter.


innehar F-skattesedel, tillstånd från länsstyrelsen  och ansvarsförsäkring .

Våra egna vovvar Julie och Hugo 💖💖