Springa fritt !

En av dom vackraste platser vi har runt om här att besöka och ta en liten promenad på naturreservatet Levene Äng ! På våren är det galet fint här med alla vitsippor under alla dessa gamla knotiga ekar . Dom bär på mycket historia dom här gamla träden!

Levene Äng

Vi åker ofta hit . Det brukar inte vara så mycket folk där så här års . Iallafall inte på vardagarna. Vi passar på att åka hit med våra hundar nu för där kan dom få springa fritt en stund . Snart kommer ju vårens koppeltvång men det är skönt så länge det går att ha dom lösa i naturen. Vi har ju tacksamt nog hundar som aldrig lämnar flocken .
Från och med 1 mars -20 augusti är det koppeltvång i skog och mark .

🌳🌼🌳🌼🌳🌼🌳🌼🌳🌼🌳🌼🌳🌼🌳🌼🌳

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s