Hur går det till med hundrastning?

HUNDRASTNING:

Vid intresse av hundrastning från er bostad bokar vi ett gratis första möte för att träffas och diskutera ev tider mm . Efter det kan man känna efter i lugn o ro. Vill man börja så skriver vi ett avtal om hur många dagar per månad , ansvarsfördelning och pris mm. Vi kommer också överens om var nyckel finns. Får jag en egen skriver vi ett nyckelkvitto.

Betalning sker i slutet på varje månad . Betalning sker antingen via swish, kontant eller banköverföring.

Det lättaste sättet att få tag i mig är via mail eller sms. Jag hinner inte alltid svara när jag är ute och grejar eller promenerar.
Mail : Fiafixar@hotmail.com  
Sms: +0701-49 40 47
om man vill får man gärna komma och hälsa på innan och känna och se hur det ser ut och verkar här hos oss. Men endast inbokade tider! vi finns även på sociala medier som instagram, blogg och Facebook om man vill se mer av vad som händer här på dagarna . @frufiasfarm

VIKTIGT!! Om du bokar lång tid i förväg , vilket är bra för att garantera plats, vill vi höra ifrån dig minst två veckor innan bokad ankomst för att bekräfta din plats. Har vi inte hört från dig eller fått tag på dig två veckor innan ankomst kan din plats komma att bokas in åt någon annan. Men vi försöker givetvis få tag på dig i god tid innan. VIKTIGT!

Din hund måste vara vaccinerad och försäkrad!! Ta med dig vaccinationsintyget vid incheckning