Sysselsättning

Det är inte jättelätt att roa två äldre katter i värmen 😊 men Dampo gillar att komma ut i sin sele en stund och smaka på det gröna gräset .Han har varit här så många gånger nu så han känner våra hundar väl numera. Han är ju van med hundar hemifrån med. Mysigt att dom kan strosa runt bredvid varandra i rastgården. Hundarna har fått lite sökgodis utslängt i gräset som dom kan nosa fram … 😊Den andre kissen , Fred, som bor här med just nu har fått prova ”godisautomaten” idag. Det tog en stund att komma på hur den märkliga matskålen fungerar …. men han kom på en egen lösning 😅

Men bäst för båda dessa två herrar är nog att bara få vara nära och bli klappad och få ligga och kurra en stund ❣ och det passar ju ändå rätt bra nu när det ändå är för varmt för att göra något annat !Ha en fin kväll!🌞🌱🍬🐈🌞🌱🍬🐈🌞🌱🍬🐈🌞🌱🍬

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s