Första hjälpen

Då var det måndagsmorgon 😊 en del har semester och andra jobbar. Och en del har sommarlov . Inatt har sonen checkat in i hundrummet med våran Julie . Det är svalt och skönt i det rummet 😉 dessutom får man vara ifred om man vill vara uppe sent som vissa tonåringar gärna vill… 😎Julie ser ut som om hon sovit gott iafJulie ska för övrigt få följa med mig på kurs i dag. Jag ska gå en kurs i akutsjukvård för hund vilket känns väldigt viktigt, roligt och intressant . Kunskaper som är viktigt att ha då jag träffar och har hand om många hundar. Då det är lugnt och skönt här får vi ofta ta hand om en del nedsatta hundar och katter . Astma, epilepsi, trauma, diskbråck, höftproblem och opererat korsband är en del av det vi råkat på hittills ❣ så jag ser verkligen framemot kursen på Trestad hundfysik i Grästorp idag 👍 dessutom innehåller kursen saker som är bra att kunna både om friska och nedsatta hundar 😃👍Ha en fin dag vare sig du har semester, jobbar eller har sommarlov!🏥🆘️🐕🏥🆘️🐕🏥🆘️🐕🏥🆘️🐕🏥🆘️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s