Morgonkaffe

Det finns nog inget bättre än att börja dagen med en kopp kaffe och en kurrande katt i knät . Eller en fjäskig hund som vill bli kliad på magen 🥰

Vi har sån tur så båda våra hundar kan gå lösa på tomten utan att vilja smita . Det är så smidigt , särskilt på morgonen , innan man kommit igång riktigt. Det är bara att släppa ut dom så gör dom sin morgontoa på egen hand.

Har vi hundar här på pensionatet brukar våra egna hundar få gå sin runda först och medan dom får sin frukost inne och somnar om en stund, går jag en liten morgonpromenad med dagis eller pensionatshunden/hundarna. Och ev lite frukostservering efter det.

Men sen är det morgonkaffets tur ☕

Och mys. Mycket mys och gos en stund. Att vakna lugnt och sakta utan stress för varken människa eller djur gör så gott för hela dagen sen.

Man hinner planera dagen och få ny energi. Idag har katten Lollo varit min kaffekatt i knät på morgonen . ❣ tillsammans kom vi fram till att det är dags för hönsen att få storstädat i sitt hus idag 😉 så det får bli planen för idag .

Ha en fin söndag !!

🐓🐕🐈🐓🐕🐈🐓🐕🐈🐓🐕🐈🐓🐕🐈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s