Hundglass

Efter två dagar med extrem värme är det återigen lite regnigt ute. Skönt för djuren att det är lite svalare igen . Och för oss också . Är man ledig och vid vatten är det ju skönt med sol och värme förstås.

Idag ska jag göra lite hundglass till Julie så det finns redo till nästa värmeattack .. hade inte det denna gång men det går ju både fort och lätt att göra egentligen ..

Jag tar helt enkelt lite torrfoder och kanske nån liten bit korv, skinka eller köttbulle eller liknande och lägger i en sparad cremefraiche burk och häller på vatten . Sen in i frysen bara så har man både svalka, mat, vätska och aktivering i ett… 😊👍

Men igår svalkade vi av oss vid vatten på eftermiddagen istället. Julie var väldigt varm och behövde få bada och få ner temperaturen lite så vi tog en tur till Gaddesanna vid Vänern . Fantastiskt fint och skönt där 🌞

Det var lite åskmuller i fjärran och dramatiska moln på himlen men vackert det med

Snart kör dagen igång men det är iallafall fredag!! Ha en toppenfin helg !!

🐕🌊🐕🌊🐕🌊🐕🌊🐕🌊🐕🌊🐕🌊🐕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s