Kattmynta

Lustig växt det där. Men så lättskött och fin i rabatterna. Nepeta Cataria. Och katterna älskar den. Men när den står där ute så brukar den bli lite mosig…för katterna lägger sig helt sonika mitt på plantan och rullar sig i den 😅 så jag måste sätta några plantor på något mer skyddat ställe ..;)

Idag på morgonen har jag planterat om och delat på min planta ute i rabatten och delat upp till flera små plantor . Några ska få följa med mig på trädgårdsmässan jag ska vara med på också.

Vad är det egentligen i den som gör att katterna blir så galna i den?

Nu hoppas jag plantorna tar sig så vi kan torka en del och använda i både mat och leksaker framöver !

🐱🍀🐶🐱🍀🐶🐱🍀🐶🐱🍀🐶🐱🍀🐶

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s