Kattpensionat

Ofta har jag fått frågan om jag kan ta emot en katt, en kanin eller nåt annat djur som behöver omplaceras. Jag/ vi har sagt nej hittills för det är inte det vi arbetar med och vi har heller inte haft möjlighet att ha fler djur i vårt hem.

I helgen fick jag återigen ett sånt samtal . Denna gång gällde det en katt . Och denna gång kunde vi inte stå emot 🥰 varken omständigheter eller denna skönhet. Men sen har vi ju bättre möjlighet just nu också.

Om allt går som planerat kommer förmodligen denna vackra kille få stanna kvar hos oss ❣

Men han får inviga kattsakerna i gästrummet ett par dagar och vi gör oss redo för att öppna upp för att ta emot katter också på vårt smådjurspensionat! Priser kommer läggas upp på hemsidan inom kort . Och vi tar gärna emot bokningar redan nu.

Sture har hittat en bra utkiksplats högst upp på hyllan på väggen . Därifrån ser man ut i över rummet men också ut i trädgården där höns och ankor vaggar omkring . Tryggt och bra där . 👍

Välkomna! 🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s