Rutiner?

När jag skulle fylla i anmälan till länsstyrelsen om tillstånd för hundpensionat ( vilket är ett krav för att få starta) ville dom ha en beskrivning av rutiner hos oss. Det är ju bra . Men jag hade ändå lite svårt att beskriva exakt hur vi gör eftersom vi anpassar oss efter varje enskild hund som är här.

Äter din hund 1, 2 eller 3 gånger per dag? Vi gör likadant som du brukar göra . Är din hund trött på morgonen ( många hundar är det) då kanske det räcker med en kort kissrunda på morgonkvisten och en längre på fm ..

Är din hund ung och pigg , då behöver den aktiveras och få ut sin energi och nyfikenhet ordentligt. Eller börjar den bli gammal och trött så en lugn strospromenad med gos i fåtöljen efter är det bästa den vet ? Vi försöker anpassa oss i största möjliga utsträckning för att din hund ska må så bra det bara går under tiden den bor här. Det är det som är min drivkraft . Att få djuren att må så bra det bara går . 🧡

Dom flesta familjer brukar ha en stund i soffan på kvällen framför teven. Även hundarna brukar slappna av och gå ner i varv då och antingen ligga på rygg bredvid och bli kliad på magen … Eller ligga på golvet och snarka och drömma… 😃

Vi sitter också en stund med din hund på kvällen. Igår var jag och sonen inne hos vår ”gäst” ett par timmar och såg på en serie vi följer . Ibland sitter vi inne i hundrummet och spelar lite kort eller sällskapsspel för att hunden ska få känna gemenskap och trygghet. Ofta somnar dom så gott då !

Idag har vi varit ute en sväng på kortare kissrunda . Sen blev det morgonkaffet ihop med hundgästen som somnade om med huvudet i mitt knä.

Kärlek, tillit och trygghet är våra ledord. Både djurägare och djur ska känna sig trygga att djuren dom lämnar hos oss en tid får det sällskap, omsorg, aktivering och vila som dom är vana vid . Så långt det bara är möjligt !

Välkomna!

🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕🐩🐕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s