Djurliv

Nu är vi inne i april och fåglarna kvittrar på kapp igen! Så ljuvligt ! Det sjuder av liv här och var! Såg en fet tung humla i morse 🐝😍 🌻Personligen tycker jag mest om vår och höst när det är soligt och fint förstås 😉 Är inte så mycket för het sommarvärme utan mår som bäst när det är lite svalare ute 😅

Denna veckan har dock bjudit på lite sjukdomar och motgångar men idag är det faktiskt fredag , solen skiner och ryggskottet börjar ge med sig 😅👍

Har varit ute på skön långpromenad, dock lite väl blåsigt, lekt och kastat boll en stund och dessutom spanat på tranor ihop med en störtskön kille ❣ 😉

Nu tar vi lite vilopaus och laddar inför helgen , mer goa promenader, bus och uteliv! Ska försöka locka med mig nån ung familjemedlem plus en hund eller två och ut och spana på olika fåglar ! Har laddat ner appen ”300 svenska fåglar” från playbutiken och tänkte prova på att vara fågelskådare ! Nu kan jag ju lägga till tranor i appen iaf!! Tror dom fyrbenta uppskattar lite ”fågeljakt” utomhus med 😉 och en påse sökgodis som göms i mossan på vägen kan nog bli bra aktivitet för dom 🐶🐶🐶

😃🦅🦢🦉👍❣

Ha en fin helg och gör nåt extra för just din fyrbening 😉 ❣🐕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s