Så här gör vi ..

Det ploppar upp fler och fler företag som jobbar som hundpensionat och hunddagis mm och det är ju jättebra!!

Ju mer konkurrens det är desto högre kvalitet blir det ju eftersom kraven höjs ju fler som finns att välja på !

Sen finns det ju en massa olika varianter på hundpensionat med.

En del hundar tycker det är jätteroligt på ett traditionellt hunddagis med mycket hundkompisar och liv och rörelse. Andra hundar trivs bäst i lugn och ro , uppkrupen bredvid en människa i soffan . Men utbudet är stort numera och det är väldigt bra att kunna välja ett alternativ som passar ens egen hund bäst !

Vi är ett lugnt , litet hundpensionat, som anpassar oss efter individens behov vad gäller motion, sömnbehov, ätvanor , socialt umgänge osv. Vi vill att det ska kännas tryggt och bra att lämna sin hund på det sätt vi själva hade velat ha om vi skulle lämnat våra . Vi har en medelstor hund som skulle klara sig bra och trivas på många ställen. Sen har vi en liten krake som kräver mycket mer trygghet, försiktighet och omsorg.

Idag tex har sambon sovit inne hos våran gäst eftersom vi vet att hunden gärna vill krypa ner under täcket och ligga nära nära. Då ska den få göra det med . Kanske inte varje natt men när det känns som det är det hunden behöver just då.

Sen har hunden fått följa med i bilen på en tur till Trollhättan idag ! Där fick den en ordentlig runda runt ”kärleksstigen” och ”gamle dal” vid slussarna.

Nu har vi en trött och nöjd vovve som vill lägga sig på bädden i sitt rum, eller i fåtöljen eller på sängen ..;) lyssna på lite radio och vila middag en stund ❣

🐕🚶‍♀️🐕🚶‍♀️🐕🚶‍♀️🐕🚶‍♀️🐕🚶‍♀️🐕🚶‍♀️🐕🚶‍♀️🐕

2 reaktioner till “Så här gör vi ..”

  1. Så fint ni skapar närhet och värme till djuren! Jag skulle lämna mitt djur direkt till er om jag behövde. Ska bara skaffa mig en hund först 🤣 Många år sedan sist men har processat det ett tag…💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s