Tisdagspromenaden

Nu har det kommit lite snö igen ! Det är kallt och trist idag och det tog emot att ta sig ut i skogen på en promenad idag . Men väl ute och på plats är det så himla gott ändå !! Det är så roligt att leta upp nya gångvägar och platser att rasta hundarna på ! Man ser hur roligt och intressant dom tycker att det är. Och nosen den jobbar hela tiden med att läsa av en massa nya dofter . Passar bra att trötta ut dom lite en sån här dag, så dom också tycker det är gott att mysa inomhus sen 😉

Hönsen tycker också det är för kallt och tråkigt ute idag så dom vill inte gå utanför hönsgården helst .. men lockar man med lite majs så kommer dom ut liten stund iaf !! Julie gillar att valla in dom så hon tycker dom är väldigt tråkiga som inte är utspridda i trädgården … hon är faktiskt riktigt duktig på att hjälpa till med att få in hönsen på kvällarna. och hon blir såååå lycklig när hon lyckas!! underbart !

Nu väntar hundgodisbakning inomhus resten av eftermiddagen ! ska baka med en ny ingrediens i hundgodiset idag…chiafrön!!! Väldigt nyttigt både för människor och djur!

Ha en fin Tisdag !

Tänk på att vi har väldigt få platser och vill du vara säker på att din hund ska få plats just när ni tänkt åka iväg är det en god ide att boka i tid 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s