vår i luften!

Kalle och hans vänner på väg till morgondoppet!

Det finns inget bättre än att vakna tidigt , dricka sitt morgonkaffe , och sen gå ut och släppa ut hönsen och ankorna! Speciellt inte en sån här underbar morgon när det ett par minusgrader och solenskiner! och man känner hur solstrålar börjar värma. i rabatterna tittar snödropparna upp och man ser att vårlökarna börjar sträcka på sig! Det går åt rätt håll nu!! 🙂

Idag har jag mycket på agendan . ska försöka hinna så mycket som möjligt nu på fm så kanske jag hinner ta en liten utflykt nånstans med min sportlovslediga son Marcel ! kanhända vi tar en tur till Vänern idag med en liten fikakorg med varm choklad och bullar 😉 det gillar vi ju både hundarna och vi!

Ha en fin dag!! 🐕🌞🐕🌞🐕🌞🐕🌞🐕🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s