Välkommen!!

Nytt år och nya utmaningar!! Känner på mig att detta året kommer bli innehållsrikt!! Startar upp mitt nya år med en företagsstart! Det ska bli såååå kul!! Mitt nya hund och djurpensionat börjar ta form och saker börjar falla på plats.

Känner mig lycklig över att få följa mitt hjärta och få arbeta med det som ligger mig varmt om hjärtat ! Djur ! vi har ju en del egna djur , skulle aldrig kunna leva utan djur, som tex två hundar , två katter, två hamstrar, 18 höns och 3 ankor! Vi har även haft några kaniner men har inga just nu.

Jag har ju dock haft turen att kunna arbetat några år med hundar och vill så gärna fortsätta med det ! Ser fram emot att få träffa massor av sköna, mysiga, lugna, vilda, busiga, coola typer!! Varje hund har sin egen personlighet och livserfarenhet som gör dom till just dom individer de är ! Just idag fyller faktiskt våran goa, mysiga, lille terrorist år ! Fem år minsann! Älskar den här lille krabaten så oerhört mycket! Han är en ”enmanshund” och viker inte många steg från min sida…till övriga familjens förtret ibland 😉 Hugo är en blandning mellan dvärgpincher och chihuahua . Han flyttade hem till oss när han var ett år efter ett lite turbulent första år i livet . Grattis älskade Hugo !!

Hugo gillar värme och ligger gärna på kökssoffan intill elementet !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s